Review: nakd

Het is weer tijd voor een review. Over Nakd deze keer. Laats was ik bij De Tuinen en toen zag ik ze liggen. Vrolijk verpakte repen waar in grote letters op stond “No added sugar” dat begint al goed. Ik checkte de ingrediënten en inderdaad geen toegevoegde suikers. Daar naast bleek de reep ook nog raw te zijn. Er waren veel verschillende smaken maar ik koos cocoa orange en pecan pie. Thuis ging ik opzoek naar meer informatie over nakd. Nakd is een bedrijf dat vooral rauwe, glutenvrije en suikervrije repen maakt. Naast de fruit en noten repen die ik getest heb maakt nakd ook haverrepen, rozijnen met een smaakje (bv. cola smaak)  en kleine fruit-noten balletjes deze zijn allemaal suikervrij. Ook verkopen ze crunch repen deze bevatten soja en geconcentreerd vruchtensap.

Smaak: cocoa orange smaakt zoals de verpakking zegt naar sinaasappel en chocolade. Het doet me een beetje denken aan die sinaasappelsnoepjes met een chocoladelaagje. De smaak is dus goed. Het enige wat ik persoonlijk jammer vindt is de cashewnoten die er in zitten. Ze voegen niet veel toe aan de smaak en geven de reep een rare structuur.

Pecan pie doet me echt denken aan pecannotentaart, top dus. De structuur van reep is fijner dan die van cocoa orange, er zitten geen cashewnoten in.

Ingrediënten:

cocoa orange: dadels, cashewnoten,rozijnen, cacao en natuurlijk sinaasappel smaak.

pecan pie:dadels, pecannoten, amandelen

te koop: bij de tuinen (voor € 1,14 per reep) en online

voordelen:

  • veel verschillende smaken
  • handig om mee te nemen
  • de meeste repen zijn ook gluten- en zuivelvrij

Nadelen:

  • niet makkelijk te krijgen
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s